vegetar
Enkel moussaka med grønnsaker og vegetardeig
Lag moussaka med poteter, aubergin og vegetardeig i ildfast form. Topp med revet ost som smelter i ovnen, og du har en lettvint og god vegetarmiddag.
![Enkel moussaka med grønnsaker og vegetardeig servert i en dyp hvit skål med en gaffel på høyre side og et glass vann i bakgrunnen](/assets/contentful/b26eki8n3vte/3mhfE8Rl0BaeDLLen3AQJc/2eb3e89d881a659657b4aaee9172aea0/13-14_vegetar.png?preset=medium&dpr=2&q=75)
30min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1 pkHälsans Kök Sojafarse, 300 g
1 stkaubergine
4 stkpoteter
1 bokshakkede tomater
1 pkrevet cheddar
Litt Extra:
1 pkHvitløksbagetter (om ønskelig)
1 klypeFinsnittet vårløk (om ønskelig)
Fremgangsmetode
Sett ovnen på 180 grader varmluft.
Skjær aubergin og poteter i små terninger og stek dem i pannen i 5-6 minutter. Fordel grønnsakene i en ildfast form og bak dem i ovnen mens du forbereder resten.
Stek vegetardeigen gyllen i en stekepanne.
Tilsett hakkede tomater og la det småkoke i 5 minutter.
Fordel vegetardeigen på toppen av grønnsakene og topp med revet cheddar.
Stek formen videre i ovnen i 15 minutter.
Litt Extra
Hvitløksbaguetter.
Topp med finsnittet vårløk
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆