Til hovedinnhold
svinekjøtt

Grillede nakkekoteletter med potetmos, ovnsbakt gulrot og rødvinsaus

Rødvinsaus og potetmos er det som skal til for å lage et lettvint og herlig måltid. Sammen med gulrøtter og grillede nakkekoteletter har du en god og mettende middag.

Grillede nakkekoteletter med potetmos, ovnsbakt gulrot og rødvinsaus servert på en hvit tallerken med forhøyet kant

27min / 8min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

1pkCoop Nakkekoteletter 800 g

6stkstore gulrøtter (4-6)

2poseCoop Potetmos Med Melk

1poseToro rødvinsaus

1klypefrisk rosmarin

Litt Extra:

1dæsjhonning

Fremgangsmetode

Sett stekovnen på 200 g varmluft.
Skrell gulrøttene og del den i to på langs, ha på litt olje og krydre med salt, pepper og rosmarin.
Stek gulrøttene i ovnen til de er møre. Ca 25 minutter.
Krydre nakkekotelettene med salt og pepper og grill dem på høy varme 3-4min på hver siden. Tiden avhenger av størrelsen på kotelettene.
Lag potetmos og rødvinsaus som anvist på posene

Litt Extra

Honning på gulrøttene

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit