pasta
Kjøttboller og pasta i tomatsaus
Italienske kjøttboller med pasta og krydret tomatsaus er raskt og enkelt å lage. Server dem med knasende sprø sukkererter, og du har middag med bare tre ingredienser på 20 minutter. Det blir nesten ikke bedre enn det.
![Kjøttboller og pasta i tomatsaus i en dyp hvit skål, bestikk ligger på høyre siden av skålen og det står et glass vann i bakgrunnen, alt er på en hvit duk](/assets/contentful/b26eki8n3vte/5PnmWXVFjPDjqhbUkPi16k/00a9746d09ca80d4d4093217afa1b118/11-12_kjott.png?preset=medium&dpr=2&q=75)
15min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1 pkGilde kjøttboller italienske 400 g
1 pkCoop Tagliatelle
1 pksukkererter
Litt Extra:
1 klypefinhakket persille
1 klyperevet parmesan
1 stkhakket purre eller vårløk
Fremgangsmetode
Tilbered pasta og kjøttboller som anvist på pakken.
Kok sukkererter i lettsaltet vann i 1 minutt.
Litt Extra
Finhakket persille i tomatsuppen.
Topp gjerne med revet parmesan og hakket purre, eller vårløk.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆