Til hovedinnhold
pasta

Kjøttboller og pasta i tomatsaus

Italienske kjøttboller med pasta og krydret tomatsaus er raskt og enkelt å lage. Server dem med knasende sprø sukkererter, og du har middag med bare tre ingredienser på 20 minutter. Det blir nesten ikke bedre enn det.

Kjøttboller og pasta i tomatsaus i en dyp hvit skål, bestikk ligger på høyre siden av skålen og det står et glass vann i bakgrunnen, alt er på en hvit duk

15min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

1pkGilde kjøttboller italienske 400 g

1pkCoop Tagliatelle

1pksukkererter

Litt Extra:

1klypefinhakket persille

1klyperevet parmesan

1stkhakket purre eller vårløk

Fremgangsmetode

Tilbered pasta og kjøttboller som anvist på pakken.
Kok sukkererter i lettsaltet vann i 1 minutt.

Litt Extra

Finhakket persille i tomatsuppen.
Topp gjerne med revet parmesan og hakket purre, eller vårløk.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit