kylling
Kylling med ris, brokkoli og sesamfrø
Brun kyllingen raskt i pannen og stek den videre i ovnen. Imens tilbereder du ris og brokkoli. Smak risen og brokkolien til med sesamfrø, sesamolje og søt chilisaus, og server til kyllingen.
![Kylling med ris brokkoli og sesamfrø servert i en dyp beige skål med røde spisepinner på kanten, ligger på en beige dyk](/assets/contentful/b26eki8n3vte/28DAGuI97aqY723jNeJF1F/47196c19109827bd1b6a69b8de52fa6b/775x465-billigmiddag-artikkelbilde-uke-1-2-kylling-2.png?preset=medium&dpr=2&q=75)
20min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1 pkCoop kyllingfilet i biter, 400 g
1 pkCoop brokkoliblanding
2 sssesamfrø
1 sssesamolje
3 dlCoop Basmatiris
1 dæsjsweet chilisaus
Litt extra:
1 neveRistede cashewnøtter
1 klypeFinsnittet vårløk (eller frisk koriander)
Fremgangsmetode
Sett stekeovnen på 180 grader varmluft.
Krydre kyllingen med salt og pepper og stek dem i panne i 2 minutter.
Legg kyllingen på et stekebrett og stek den ferdige i ovnen, ca. 8-10 minutter.
Kok risen som anvist på pakken.
Stek brokkoliblandingen i nøytral olje på høy varme i 3-4 minutter.
Skru ned varmen litt og tilsett ris, sesamfrø, sesamolje og ønsket mengde søt chili saus. Stek videre i 2 minutter.
Fordel kyllingen på toppen.
Litt Extra
Ristede cashewnøtter
Finsnittet vårløk eller frisk koriander
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆