Til hovedinnhold
brød og bakst

Hjemmelagde grove polarbrød

Martes grove, runde brød får barna til å elske matpakken igjen, OG de er perfekte å ha på lur i fryseren!

Hjemmelagde grove polarbrød i todelt bilde. Venstre side viser delt polarbrød med smør og brunost, og høyre side viser polarbrød stablet fire i høyden.

9min / 1t 30min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

1 porsjoner

350gfin sammalt hvete

50ggrov sammalt hvete

300ghvetemel

2tssukker

1tssalt

25ggjær

2ssnøytral olje

3dlmelk

2dlvann

Fremgangsmetode

Oppskriften gir 18 stk runde brød, avhengig av størrelse.
Bland sammen alt det tørre. Varm melk og vann til det når cirka 37 grader, og rør ut gjæren i væsken.
Elt sammen væske, gjær, olje og melblandingen. Kjør det gjerne i kjøkkenmaskin en stund. La deigen heve i ca 45 minutter.
Del deigen i 18 emner, og form disse til boller før de trykkes eller kjevles flate. Legg på bakepapir, og lag små hull med enden av en skje eller en annen passende gjenstand.
La brødene etterheve i omlag 15 minutter. Stek på 225 grader i ca 9 minutter, og legg deretter til avkjøling på en bakerist.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Coop Litt Ditt Logo hvit
Til toppen