Til hovedinnhold
brød og bakst

Italiensk flatbrød med rosmarinolje

Italiensk flatbrød er deilig tilbehør til både salat og suppe, og er lettere å lage enn du kanskje tror! Den aromatiske rosmarinoljen pensles på mens brødet fortsatt er varmt, og setter virkelig prikken over i'en.

Rundt italiensk flatbrød, stablet på kjølerist med mørkegrått linhåndkle halvveis over. Frisk rosmarin ved siden av.

5min / 1t 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Italiensk flatbrød:

en halvtstørrgjær

1klypesukker

3 og en halvdllunkent vann

2tssalt

2ssÄnglamark Extra Virgin Olivenolje

8dltipo 00 hvetemel

Rosmarinolje:

2ssÄnglamark Extra Virgin Olivenolje

2stilkerfrisk rosmarin (finhakket)

1klypehavsalt

Fremgangsmetode

Bland gjær, sukker og vann. La stå i ti minutter. Bland så inn salt, olje og mel til en fin deig. Sett til heving i 45 minutter.
Rør sammen olivenolje, finhakket frisk rosmarin og litt salt.
Kjevle ut avlange flatbrød, og pensle med rosmarinoljen.
Varm ovnen til maks temperatur, og stek til brødene er sprø. Steketid vil variere fra ovn til ovn, og etter hvor tynne flatbrødene er kjevlet.
Pensle med mer rosmarinolje når flatbrødene er ferdig stekt.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Coop Litt Ditt Logo hvit
Til toppen