Til hovedinnhold
dessert og søt bakst

Frisk og superenkel rabarbrapai

Rabarbrapai på en halvtime? Prøv en deilig smuldrepai med vaniljeis til.

Gylden smuldrepai med rabarbra, servert i en hvit skål, med en stor kule vaniljeis.

20min / 30min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

400grabarbra (ca. 4 stilker)

2sspotetmel

5sssukker (mer om rabarbraen er veldig sur)

Smuldretopping:

50ghavregryn

50gmandler

50gsukker

50gsmør

1tskanel

Fremgangsmetode

Sett ovnen på 225 grader over- og undervarme.
Fjern det ytterste laget på rabarbrastilkene ved hjelp av en kniv dersom det trengst. Har du helt unge stilker er dette ikke nødvendig.
Del rabarbrastilkene i 1-2 cm store biter.
Bland rabarbra, potetmel og sukker godt og legg i bunnen av en ildfast form.

Smuldretopping

Grovhakk mandlene og bland det sammen med resten av smuldretoppingen. Det enkleste er å benytte fingrene og smuldre det sammen.
Fordel smuldretoppingen over rabarbrablandingen.
Stek midt i ovnen i 15-20 min, til toppingen er gyllen.
Server med det samme, aller best blir det sammen med en kule god vaniljeis.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit