Til hovedinnhold
dessert og søt bakst

Krydret multesuppe

Du har nok smakt multekrem, men har du noen gang prøvd multesuppe? Nydelig krydret, enkelt å lage, og en smakfull ny måte å bruke multene til dessert!

Nydelig oransje multesuppe, servert i hvit klassisk suppeskål, med hele multer og kanelstang. Står på rustikk trebord, pyntet med grønne blader.

30min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

400gmulter

3dlvann

en halvdleplejuice

200gsukker

1stkkanelstang

1stknellikspiker

Fremgangsmetode

Smelt sukkeret i en tykkbunnet kjele, til det er gyllent.
Ha i vann, eplejuice, kanel, nellik og kok opp.
Ha i multene og kok i ca. 10 minutter.
Sil av kraften, og press multene gjennom en sil. Kok suppen til den har passe konsistens. Ta ut krydderet.
Serveres kald eller varm, og gjerne med litt vaniljeis

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit