dessert og søtt
Bringebærsurprise
Prøv bringebærsurprise i stedet for riskrem til jul! Den er frisk og søt, enkel å lage, og passer perfekt etter ribbe, pinnekjøtt, kalkun, eller lutefisk.

20min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
500gbringebær
1dlsukker
10stkBixit kjeks (eller annen kjeks)
1dlkremfløte
2dlvaniljeis
12stkfrosne bringebær (til pynt)
Fremgangsmetode
Bland sukker og bringebær. Knus kjeksen. Pisk fløten, men ikke for fast.
Legg et lag kjeks nederst i hvert glass, så et lag med bringebær, en kule med vaniljeis og dekk med krem.
Knus de fryste bringebærene grovt og dryss dem på toppen.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆