dessert og søtt
Enkel pavlovadessert à la Eton Mess
Pavlova er blitt hele Norges favorittkake, men det er ikke alltid man orker å lage en hel kake når man er fysen på en deilig dessert! Prøv denne smakfulle og raske varianten med knust marengs, fløyelsmyk krem og friske bær!

15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
1 pkBerthas mini pavlova
3 dlfløte
3 dlvaniljekrem
1 pkblåbær
1 pkbringebær
1 håndfullfrisk sitronmelisse
Fremgangsmetode
Visp fløten til lett krem. Bland vaniljekrem og krem sammen med en slikkepott.
Knus pavlova i mindre biter.
Anrett bær, krem og knust pavlova lagvis i et glass eller en dessertskål.
Pynt gjerne med noen blader sitronmelisse.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆