Til hovedinnhold
dessert og søtt

Enkel pavlovadessert à la Eton Mess

Pavlova er blitt hele Norges favorittkake, men det er ikke alltid man orker å lage en hel kake når man er fysen på en deilig dessert! Prøv denne smakfulle og raske varianten med knust marengs, fløyelsmyk krem og friske bær!

Enkel pavlovadessert à la Eton Mess servert i skål med pisket krem, vaniljekrem og friske bringebær og blåbær. Liten skål med friske bringebær og blåbær ved siden av, og sitronmelisse rundt.

15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

1pkBerthas mini pavlova

3dlfløte

3dlvaniljekrem

1pkblåbær

1pkbringebær

1håndfullfrisk sitronmelisse

Fremgangsmetode

Visp fløten til lett krem. Bland vaniljekrem og krem sammen med en slikkepott.
Knus pavlova i mindre biter.
Anrett bær, krem og knust pavlova lagvis i et glass eller en dessertskål.
Pynt gjerne med noen blader sitronmelisse.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Coop Litt Ditt Logo hvit
Til toppen