15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
1 pkBerthas mini pavlova
3 dlfløte
3 dlvaniljekrem
1 pkblåbær
1 pkbringebær
1 håndfullfrisk sitronmelisse
Fremgangsmetode
Visp fløten til lett krem. Bland vaniljekrem og krem sammen med en slikkepott.
Knus pavlova i mindre biter.
Anrett bær, krem og knust pavlova lagvis i et glass eller en dessertskål.
Pynt gjerne med noen blader sitronmelisse.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆