5min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
100 gFirkløversjokolade
1 dlkremfløte
Til servering:
1 boksvaniljeis
Fremgangsmetode
Kok opp 1 dl kremfløte, ta av platen og hell over 100 gram firkløver (delt i biter).
Rør sammen, det tykner etter hvert som det avkjøler.
Ta ut vaniljeisen og la den stå i kjøleskapet i ca. 20 minutter før servering.
Hell sausen over vaniljeis i dessertskåler, og server gjerne med bær og finhakket firkløversjokolade.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆