iskrem og sorbet
Ekstra tykk milkshake med jordbær
Hva smaker vel bedre på varme sommerdager enn en sval og deilig milkshake med jordbær? Det er enkelt å lage og er like godt til dessert som leskedrikk i varmen.
10min / 30min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
2 porsjoner
300 gvaniljeis (eller jordbæris)
200 gjordbær (ferdig renset + noen til pynt)
1 dlmelk (spe med mer til ønsket konsistens om nødvendig)
1 stklime (kun finrevet skall)
Fremgangsmetode
Sett glassene i fryseren i 30 minutter før du begynner hvis du vil forhindre at milkshaken smelter for fort.
Ha iskrem, rensede jordbær og melk i blenderen.
Vask og tørk limen godt og riv det grønne på skallet. Ha i blenderen og kjør alt til en jevn masse. Milkshaken kan gjerne være veldig tykk – den smelter raskt.
Hell milkshaken over på kalde glass og pynt med det du har lyst på av friske jordbær, krem og annen pynt.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆