konfekt
Mandelkuler med dadler og klementin
Å lage sin egen julekonfekt er verken vanskelig eller tidkrevende. Hva med mandelkuler med dadler og klementin? Enkle å lage, uten raffinert sukker, og perfekt som spiselig julegave eller førjuls-snacks. Prøv dem også som en deilig tursnacks når du trenger litt ekstra energi på skogsturen!

10min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
12 porsjoner
200gmandelmel
100gbløte dadler (uten stein)
en fjerdedeltssalt
en halvstkklementin (kun revet skall)
2ssklementinsaft
2sskakaopulver
Fremgangsmetode
Oppskriften gir ca. 12 konfektkuler, avhengig av størrelse.
Bruk food processor med kniv og kjør mandelmel, dadler, salt, revet klementinskall og klementinsaft i ca. 5 minutter, til massen begynner å bli litt oljete og bløt nok til å formes.
Form til kuler, og rull i kakaopulver.
Oppbevar tørt og kjølig.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆