konfekt
Marsipankuler med sjokolade og pistasjenøtter
Helt siden Dubaisjokolade tok verden med storm har sjokolade og pistasjenøtter vært en uslåelig kombinasjon. Lag hjemmelaget konfekt til jul med marsipan, sjokolade, og pistasje - kjempelett å lage, og perfekt som spiselig julegave!

20min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
1 porsjoner
200 gekte marsipan
1 tsvaniljepulver
50 gpistasjnøtter
100 gkokesjokolade
Fremgangsmetode
Oppskriften er nok til ca. 20 kuler, avhengig av størrelse.
Kna sammen marsipan og vaniljepulver til vaniljen er jevnt fordelt.
Finhakk pistasjnøttene og legg dem i en liten bolle.
Smelt sjokoladen i vannbad.
Trill små kuler av marsipanen, dypp i sjokolade, og rull i hakkede pistasjenøtter.
Sett kulene kaldt til sjokoladen har stivnet.
Oppbevar i lufttett boks i kjøleskapet.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆