Til hovedinnhold
konfekt

Marsipankuler med sjokolade og pistasjenøtter

Helt siden Dubaisjokolade tok verden med storm har sjokolade og pistasjenøtter vært en uslåelig kombinasjon. Lag hjemmelaget konfekt til jul med marsipan, sjokolade, og pistasje - kjempelett å lage, og perfekt som spiselig julegave!

Marsipankuler med sjokolade og pistasje lagt på to rekker på et svart keramikkfat, med grønne pistasjenøtter strødd rundt.

20min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

1 porsjoner

200gekte marsipan

1tsvaniljepulver

50gpistasjnøtter

100gkokesjokolade

Fremgangsmetode

Oppskriften er nok til ca. 20 kuler, avhengig av størrelse.
Kna sammen marsipan og vaniljepulver til vaniljen er jevnt fordelt.
Finhakk pistasjnøttene og legg dem i en liten bolle.
Smelt sjokoladen i vannbad.
Trill små kuler av marsipanen, dypp i sjokolade, og rull i hakkede pistasjenøtter.
Sett kulene kaldt til sjokoladen har stivnet.
Oppbevar i lufttett boks i kjøleskapet.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Coop Litt Ditt Logo hvit
Til toppen