dessert og søtt
Krydret multesuppe
Du har nok smakt multekrem, men har du noen gang prøvd multesuppe? Nydelig krydret, enkelt å lage, og en smakfull ny måte å bruke multene til dessert!
30min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
400 gmulter
3 dlvann
en halv dleplejuice
200 gsukker
1 stkkanelstang
1 stknellikspiker
Fremgangsmetode
Smelt sukkeret i en tykkbunnet kjele, til det er gyllent.
Ha i vann, eplejuice, kanel, nellik og kok opp.
Ha i multene og kok i ca. 10 minutter.
Sil av kraften, og press multene gjennom en sil. Kok suppen til den har passe konsistens. Ta ut krydderet.
Serveres kald eller varm, og gjerne med litt vaniljeis
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆