dessert og søtt
Ris a la mande på glass
Ris a la mande er danskenes svar på den tradisjonelle riskremen! Rask å lage, og super som juledessert!

15min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
1pkferdig risgrøt (1 porsjons pakke)
2 og en halvdlkremfløte
1tsvaniljesukker
50gmarsipan
50gmandler
2dlkirsebærkompott (og/eller bringebærsaus)
Fremgangsmetode
Pisk kremfløten stiv.
Vend sammen krem, risgrøt og vaniljesukker, og fordél i porsjonsglass.
Riv marsipanen på et rivjern, hakk mandlene, og dryss over riskremen.
Topp med en skje kirsebærkompott og/eller bringebærsaus.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆