dessert og søtt
Riskrem med marsipan og kirsebær
Riskrem er en herlig avslutning på årets deiligste måltid. I år har vi laget en skikkelig luksusriskrem med ekte marsipan og kirsebær. Dette blir garantert din nye julefavoritt!
5min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
500 gkokt risgrøt
3 dlkremfløte
1 stkvaniljestang
70 gekte marsipan
50 gskåldede mandler
1 glasskirsebær (i lake)
Fremgangsmetode
Pisk kremen luftig sammen med vaniljefrø fra vaniljestangen.
Vend inn den ferdigkokte, og avkjølte, risgrøten.
Skål mandlene ved å legge dem i kokende vann i ett minutt. Klem deretter mandlene ut av skallet, og grovhakk mandlene.
Riv marsipan på et grovt rivjern, og vend inn i riskremen sammen med hakkede mandler.
Servér riskremen med kirsebær, og et dryss mandler.
Tips!
Kirsebærene blir ekstra gode om du varmer dem litt i en kasserolle, og serverer dem lune over riskremen.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆