dessert og søtt

Riskrem med marsipan og kirsebær

Riskrem er en herlig avslutning på årets deiligste måltid. I år har vi laget en skikkelig luksusriskrem med ekte marsipan og kirsebær. Dette blir garantert din nye julefavoritt!

Riskrem med marsipan og kirsebær servert i gullkantet hvit dessertskål på gullfarget dekketallerken, med små julekuler rundt. Liten messingskål med kirsebær i bakgrunnen.

5min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

500gkokt risgrøt

3dlkremfløte

1stkvaniljestang

70gekte marsipan

50gskåldede mandler

1glasskirsebær (i lake)

Fremgangsmetode

Pisk kremen luftig sammen med vaniljefrø fra vaniljestangen.
Vend inn den ferdigkokte, og avkjølte, risgrøten.
Skål mandlene ved å legge dem i kokende vann i ett minutt. Klem deretter mandlene ut av skallet, og grovhakk mandlene.
Riv marsipan på et grovt rivjern, og vend inn i riskremen sammen med hakkede mandler.
Servér riskremen med kirsebær, og et dryss mandler.

Tips!

Kirsebærene blir ekstra gode om du varmer dem litt i en kasserolle, og serverer dem lune over riskremen.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit