dessert og søtt
Riskrem med marsipan og kirsebær
Riskrem er en herlig avslutning på årets deiligste måltid. I år har vi laget en skikkelig luksusriskrem med ekte marsipan og kirsebær. Dette blir garantert din nye julefavoritt!

5min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
500gkokt risgr øt
3dlkremfløte
1stkvaniljestang
70gekte marsipan
50gskåldede mandler
1glasskirsebær (i lake)
Fremgangsmetode
Pisk kremen luftig sammen med vaniljefrø fra vaniljestangen.
Vend inn den ferdigkokte, og avkjølte, risgrøten.
Skål mandlene ved å legge dem i kokende vann i ett minutt. Klem deretter mandlene ut av skallet, og grovhakk mandlene.
Riv marsipan på et grovt rivjern, og vend inn i riskremen sammen med hakkede mandler.
Servér riskremen med kirsebær, og et dryss mandler.
Tips!
Kirsebærene blir ekstra gode om du varmer dem litt i en kasserolle, og serverer dem lune over riskremen.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
