dessert og søtt
Sjokoladefondue på tur
Sjokoladefondue er ekte turlykke, og superenkelt å lage! Alt du trenger å gjøre er å smelte sammen sjokolade, fløte og en liten klatt smør, så har du en deilig saus du kan dyppe det du måtte ønske av frukt og bær!
10min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
4 porsjoner
300 gmørk sjokolade
1 og en halv dlkremfløte
1 sssmør (kan sløyfes)
4 stkepler
1 håndfulldruer
1 håndfullhakkede nøtter (eller litt kokosmasse)
Fremgangsmetode
Grovhakk sjokoladen og smelt sammen med fløte og eventuelt smør. Dette kan du enten gjøre hjemme, eller ute på tur.
Gjør du klar massen hjemme vil du merke at den stivner når den avkjøler, da kan du ha den over i en kjele og varme den over bålet til den blir flytende igjen.
Skjær epler i båter, og fjern kjernehusene. Druer kan dyppes som de er.
Ha frukten på en pinne, eller bruk hendene til å dyppe i sjokoladefonduen. Strø deretter over litt hakkede nøtter eller kokosmasse.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆