dessert og søtt
Sjokolademousse med cottage cheese
Visste du at du kan lage din egne proteinrike sjokolademousse av cottage cheese? Denne geniale sjokolademoussen er perfekt som en kjapp dessert, og så sunn at du kan spise den til frokost!

5min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
500 gcottage cheese (2 bokser a 250g)
4 sskakaopulver
1 stkSøtning etter smak, for eksempel honning, lønnesirup, vaniljesukker, sukrin eller en moden banan
2 ssPeanøttsmør (valgfritt)
Til servering:
1 neveRistede, grovhakkede hasselnøtter
1 nevefriske bringebær
Fremgangsmetode
Ha cottage cheese, kakao, valgte søtning og evt. peanøttsmør i en kjøkkenmaskin eller blender. Kjør maskinen til du har en jevn krem. Dersom du synes den er litt for tyktflytende, kan du justere konsistensen med litt melk eller avkjølt kaffe.
Smak og tilpass sødmen etter behov med mer av valgte søtning. Hvis du er glad i mørk, litt bitter sjokolade er det kanskje nok med én liten skje søtt.
Fordel sjokoladekremen i dessertskåler eller glass. Pynt med nøtter og bringebær.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆