Til hovedinnhold
egg

Luftig fransk omelett med ost og skinke

Perfekt, luftig omelett er enklere å få til enn du kanskje tror. Gjør frokosten ekstra deilig med omelett med skinke og Gruyère.

Fransk omelett med ost og skinke, brettet i to og servert på lys tallerken på lysegrønn linserviett, med ferske urter på toppen. Tallerkenen står på dekket frokostbord. Eggeskall i en liten skål ved siden av.

10min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

8stkegg

2sssmør

1dlgruyère (finrevet)

120gskinke (i små terninger)

1klypesalt og pepper (smak til)

Fremgangsmetode

Pisk eggene, gjerne med stavmikser for å få dem ekstra luftige.
Varm en teflonpanne og tilsett smøret. Når det er smeltet heller du over eggene. Temperaturen skal være på medium.
Strø over ost og skinke på den ene siden, samt et dryss salt og pepper.
Fold siden uten fyll over den andre. Stek et par minutter på lav varme. Eggene skal ikke være helt gjennomstekt i midten.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit