fisk og sjømat
Fiskekaker med sopp og gressløk
Det er ikke vanskelig å lage fiskekaker selv. Smak dem til med stekt sopp og gressløk og server dem nystekte med dipp, potetmos og grønnsaker til. Du kan også fryse dem, så har du lettvint middag eller noe godt til matpakken en annen dag.
15min / 20min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
500 gseifilet (eller hysefilet, i biter)
2 tssalt
1 sspotetmel
3 dlmelk
2 dlsopp (smørstekt og hakket)
1 dlgressløk (finhakket)
dippsaus:
1 dldijonsennep
1 dlmajones
1 sssitronsaft
Fremgangsmetode
Kjør fisk og salt i en food processor. Tilsett potetmel og spe med melk. Vend inn sopp og gressløk mot slutten.
Form farsen til fiskekaker og stek dem i olivenolje i en middels varm stekepanne.
Bland ingrediensene til sausen.
Smaker godt med potetmos og marinert agurk ved siden av.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆