fisk og sjømat
Fiskepinner med coleslaw og potetmos
Hjemmelaget potetmos, og en frisk og syrlig coleslaw er deilig tilbehør til folkefavoritten fiskepinner!

30min / 30min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
15stkfiskepinner
Potetmos:
800gmandelpoteter
1sssmør
en halvdlmelk
1tssalt og pepper (smak til)
Coleslaw:
en fjerdedelstkrødkål (eller vanlig hodekål)
1stkgulrot
2stilkervårløk
en halvstksyrlig eple
1sssyltet agurk (hakket)
en halvstksitron (kun saft, smak til)
1sscréme fraiche
1ssmajones
1tsHP-saus
en halvtssalt og pepper (smak til)
Fremgangsmetode
Tilbered fiskepinnene som anvist på pakken.
Potetmos
Vask og skrell potetene, og kok dem møre.
La de dampe godt av før de moses med en gaffel eller potetmoser.
Tilsett en klatt smør og litt melk, og smak til med salt og pepper.
Coleslaw
Finsnitt kål, riv gulrot, hakk vårløk og syltet agurk, og skrell og skjær eplet i små biter.
Ha alt i en bolle, klem over sitronsaft og bland sammen.
Rør sammen creme fraiche, majones og HP-saus, og smak til med salt og pepper.
Rør sausen godt inn og sett cole slawen i kjøleskapet frem til servering.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆