fisk og sjømat
Fiskepinner med coleslaw og potetmos
Hjemmelaget potetmos, og en frisk og syrlig coleslaw er deilig tilbehør til folkefavoritten fiskepinner!
30min / 30min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
15 stkfiskepinner
Potetmos:
800 gmandelpoteter
1 sssmør
en halv dlmelk
1 tssalt og pepper (smak til)
Coleslaw:
en fjerdedel stkrødkål (eller vanlig hodekål)
1 stkgulrot
2 stilkervårløk
en halv stksyrlig eple
1 sssyltet agurk (hakket)
en halv stksitron (kun saft, smak til)
1 sscréme fraiche
1 ssmajones
1 tsHP-saus
en halv tssalt og pepper (smak til)
Fremgangsmetode
Tilbered fiskepinnene som anvist på pakken.
Potetmos
Vask og skrell potetene, og kok dem møre.
La de dampe godt av før de moses med en gaffel eller potetmoser.
Tilsett en klatt smør og litt melk, og smak til med salt og pepper.
Coleslaw
Finsnitt kål, riv gulrot, hakk vårløk og syltet agurk, og skrell og skjær eplet i små biter.
Ha alt i en bolle, klem over sitronsaft og bland sammen.
Rør sammen creme fraiche, majones og HP-saus, og smak til med salt og pepper.
Rør sausen godt inn og sett cole slawen i kjøleskapet frem til servering.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆