fisk og sjømat
Laks med mangosalat
Noen dager er det deilig med en frisk og eksotisk rett. Prøv laks med mangosalat!
![Laks med mangosalat og nudler servert med limebåter på en lys lilla tallerken](/assets/contentful/b26eki8n3vte/42Rq8Nv8fUAZhezcfk7YA8/43b18a7c3f9bddfc31fa1b842a0a78ec/oppskrift_laks_med_mangosalat.png?preset=medium&dpr=2&q=75)
15min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
600 glaksefilet
1 klypesalt og pepper
1 sssmør
2 stkmango
2 stkvårløk
1 stkchili
1 stkliten potte koriander
en halv stklime
250 gnudler
2 sssesamfrø
4 sssoyasaus
Fremgangsmetode
Krydre 600 g laksefilet med salt og pepper.
Varm en panne med 1 ss smør og stek laksestykkene på begge sider til akkurat gjennomstekt, ca. 5 minutter.
Skrell og del 2 mangoer i små biter, finhakk 2 vårløk, 1 chili og bladene fra 1 potte koriander. Vend alt sammen med saften fra ½ lime.
Kok nudlene etter anvisning på pakken. Server til stekt laks med mangosalat. Dryss over sesamfrø og drypp på soyasaus.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆