laks
Asiatisk laks med grønnsaker og nudler
Asiatisk laks med sweet chili stekes i ovnen og serveres med wokede grønnsaker og nudler. Dryss grovhakkede peanøtter over til slutt.
15min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1 pkCoop laksefilet uten skinn, 4x125 g
1 flaskeSanta Maria sweet chilisaus
en halv dlsoyasaus
1 pkCoop eggnudler 250 g
1 poseCoop wokmix
1 posepeanøtter
Litt Extra:
1 dæsjchili
1 klypeingefær
1 klypehvitløk
Fremgangsmetode
Bland 1 dl sweet chilisaus og 0,5 dl soyasaus og hell det over laksen i formen, eller ha fisken over i en ildfast form. Stek fisken på 220 grader i ca 10-12 minutter.
Kok eggenudlene i vann i 3 minutter i vann. Sil av vannet.
Stek nudlene og wokmixen i litt olje i en varm stekepanne i 2 minutter.
Grovhakk peanøttene.
Litt Extra
Tilsett chili, ingefær, hvitløk og /eller sitrongress i sausen
Koriander
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆