laks
Hjemmelagde fiskepinner av laks med frisk råkostsalat
Nesten alle digger fiskepinner. Når du lager fiskepinner selv, så vet du at det er ren fisk i dem. Dessuten er det ikke vanskelig å få den herlige, sprø skorpen utenpå. En frisk og god råkostsalat og nykokte poteter, eller potetstappe, er helt topp ved siden av!
20min / 20min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Fiskepinner av laks:
600 glaksefilet
1 klypesalt og pepper
2 dlhvetemel
2 stkegg (sammenpiskede)
3 dlstrøkavring
1 ssolje til steking
Råkostsalat:
1 stkgulrot (revet)
1 stkfennikel (i strimler)
1 stkstangselleri (i strimler)
1 buntvårløk
2 dlmajones
3 ssdill (finhakket)
1 stksitron (saften)
Fremgangsmetode
Fiskepinner
Skjær fisken i størrelse med vanlige fiskepinner, og krydre med salt og pepper.
Snu fisken først i mel, så i egg, og til slutt i strøkavring. Stek fiskepinnene i olje til de er gjennomstekte og sprø utenpå.
Råkostsalat
Bland de kuttete grønnsakene sammen med majones, dill og sitronsaft. Smak til med salt og pepper.
Tips!
Servér gjerne med smørkokte poteter, potetmos eller søtpotetfries!
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆