laks

Hjemmelagde fiskepinner av laks med frisk råkostsalat

Nesten alle digger fiskepinner. Når du lager fiskepinner selv, så vet du at det er ren fisk i dem. Dessuten er det ikke vanskelig å få den herlige, sprø skorpen utenpå. En frisk og god råkostsalat og nykokte poteter, eller potetstappe, er helt topp ved siden av!

Hjemmelagde fiskepinner av laks med frisk råkostsalat servert på hvitt bakepapir i metallkurv med kokte amandinepoteter og rød dip ved siden av. Blå bakgrunn.

20min / 20min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Fiskepinner av laks:

600glaksefilet

1klypesalt og pepper

2dlhvetemel

2stkegg (sammenpiskede)

3dlstrøkavring

1ssolje til steking

Råkostsalat:

1stkgulrot (revet)

1stkfennikel (i strimler)

1stkstangselleri (i strimler)

1buntvårløk

2dlmajones

3ssdill (finhakket)

1stksitron (saften)

Fremgangsmetode

Fiskepinner

Skjær fisken i størrelse med vanlige fiskepinner, og krydre med salt og pepper.
Snu fisken først i mel, så i egg, og til slutt i strøkavring. Stek fiske­pinnene i olje til de er gjennomstekte og sprø utenpå.

Råkostsalat

Bland de kuttete grønnsakene sammen med majones, dill og sitron­saft. Smak til med salt og pepper.

Tips!

Servér gjerne med smørkokte poteter, potetmos eller søtpotetfries!

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit