laks
Lakseburger med reddiksalsa og chilimayo
Lag en frisk salsa med reddiker, agurk og ingefær, og rør sammen majones og chilisaus så majonesen får litt sting. Vipps så har du en deilig lakseburger med masse smak!

5min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Lakseburger:
4stkSalmaburgere (naturell)
4stkhamburgerbrød
1stkhjertesalat
1ssrapsolje til steking
2sshoisinsaus
1håndfulledamamebønner
Reddiksalsa:
en halvglasssyltet ingefær
10stkreddiker
en fjerdedelstkagurk
1nevekoriander
Chilimajones:
3sslettmajones
1tssriracha saus
Fremgangsmetode
Reddiksalsa
Kutt agurk og reddik i tynne skiver.
Kutt syltet ingefær i strimler og finhakk koriander.
Rør sammen, og spe på med litt av laken fra den syltede ingefæren.
Chilimajones
Bland majones og sriracha, smak deg frem til ønsket styrke.
Lakseburger
Stek eller grill lakseburgerne som anvist på pakken. SALMA®-burgere blir best om de er litt rå i midten.
Varm opp burgerbrødene i en tørr panne eller på grillen, og anrett som vist på bildet.
Server med edamamebønner. Dryss gjerne litt salt over før servering!
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆