laks
Ovnsbakt laks med Sandefjordsaus
Stek laks og grønnsaker i ovnen og server med en god saus til. Sandefjordsausen er ferdig og skal bare varmes raskt, så er den klar.
23min / 2min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Middels
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1 pk500 g Coop laksefilet
1 stkblomkål
600 gAsterix poteter
1 pkToro sandefjordsaus, 300 ml
6 ssolivenolje
Litt Extra:
1 dråpersitronsaft (Drypp litt om ønskelig)
Fremgangsmetode
Skru stekeovnen på 180 °C.
Del blomkål og poteter i grove biter. Ha på salt, pepper og halvparten av olivenoljen, og fordel grønnsakene på et stekebrett med bakepapir.
Stek grønnsakene i ovnen i 10 minutter.
Krydre fisken med salt, pepper og resten av olivenoljen og legg den på stekebrettet sammen med grønnsakene.
Stek det i ovnen i ca. 10-15 minutter til fisken og grønnsakene er ferdige.
Varm sausen etter anvisning på pakken.
Litt Extra
Drypp litt sitronsaft på fisken rett før servering
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆