fisk og sjømat
Panert torsk med potetbåter og erter
Sprøstekt torsk med gyllen panering, ovnsbakte poteter og aioli å dyppe fisken i, er super fiskemiddag.
![Potetbåter, erter og panert torsk på en hvit tallerken med rød kant. Torskefileten er dekket med en skje aioli og urter.](/assets/contentful/b26eki8n3vte/10lpUvrDYMzivm2bIxvVK5/5152061128f136632216b58751e0b999/uke_5-6_fisk.jpg?preset=medium&dpr=2&q=75)
25min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
1 pkLerøy panert torsk 600 g
1 pkCoop sprø potetbåter med skall 600 g
1 posegrønne erter
1 begerCoop aioli
Litt Extra:
finhakket jalapeno
Fremgangsmetode
Tilbered fisken og potetene etter anvisning på pakken.
Kok ertene i lettsaltet vann.
Server med aioli. Tilsett litt finhakket jalapenos om ønskelig.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆