reker og scampi
Grønn spaghetti med reker
Spaghetti og pasta er lett å ty til når du skal lage middag. Det kan kombineres med det aller meste. Sammen med reker, stekt sopp og en grønn fløtesaus med urter, har du en spennende vri til middag.

15min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
100 gsopp
200 ggrønne erter
2 ssolivenolje
1 tsflaksalt
1 stksjalottløk
4 stkvårløk
1 ssolivenolje
1 dlfløte
1 dlhakket estragon (eller basilikum)
400 gspaghetti
400 greker (renset)
Fremgangsmetode
Fres soppen i olje. Tilsett erter og salt, og sett til side.
Hakk og fres sjalottløk og vårløk i olje. Ha i fløte og kok opp. Tilsett estragon og kj ør sausen glatt med stavmikser.
Kok spaghetti som anvist på pakken.
Vend inn den grønne sausen, sopp, erter og reker.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆