Til hovedinnhold
fisk og sjømat

Sei med asiatisk vri

Server sei på en spennende og ny måte med masse gode asiatiske smaker.

Sei med asiatisk vri, wokmiks, lime, cashewnøtter og chilisaus, i en hvit skål som står på en mørk blå tallerken

15min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

1sssmør

600gseifilet

2dlsøt chilisaus

1posefrosne grønnsaker (gjerne wokmiks)

4sssoyasaus

1stklime

1dlcashewnøtter

1klypelitt frisk koriander

Fremgangsmetode

Sett ovnen på 200 °C. Fordel 1 ss smør utover en ildfast form, del 600 g seifilet i porsjonsstykker og legg fiskestykkene i. Fordel 2 dl søt chilisaus utover.
Stek i ovnen i ca. 10 minutter. Om fisken er frossen, må den stekes litt lengre. Sjekk med en gaffel, fisken skal flake seg lett når den er ferdig.
Fres 1 pose frosne grønnsaker i en varm stekepanne eller wok. Ha over 4 ss soyasaus og saften fra 1 lime.
Server grønnsaker toppet med ovnsbakt sei, 1 dl cashewnøtter og frisk koriander.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit