fisk og sjømat
Sei med asiatisk vri
Server sei på en spennende og ny måte med masse gode asiatiske smaker.
![Sei med asiatisk vri, wokmiks, lime, cashewnøtter og chilisaus, i en hvit skål som står på en mørk blå tallerken](/assets/contentful/b26eki8n3vte/5SlGDgWmXhXAMNhDcrpFct/2e47c7bca3cf4e09c3158e334adb7eca/oppskrift-pa_sei-med-asiatisk-vri.png?preset=medium&dpr=2&q=75)
15min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
1 sssmør
600 gseifilet
2 dlsøt chilisaus
1 posefrosne grønnsaker (gjerne wokmiks)
4 sssoyasaus
1 stklime
1 dlcashewnøtter
1 klypelitt frisk koriander
Fremgangsmetode
Sett ovnen på 200 °C. Fordel 1 ss smør utover en ildfast form, del 600 g seifilet i porsjonsstykker og legg fiskestykkene i. Fordel 2 dl søt chilisaus utover.
Stek i ovnen i ca. 10 minutter. Om fisken er frossen, må den stekes litt lengre. Sjekk med en gaffel, fisken skal flake seg lett når den er ferdig.
Fres 1 pose frosne grønnsaker i en varm stekepanne eller wok. Ha over 4 ss soyasaus og saften fra 1 lime.
Server grønnsaker toppet med ovnsbakt sei, 1 dl cashewnøtter og frisk koriander.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆