skalldyr
Pannestekte kamskjell med chevre og valnøttsalat
Kamskjell skal bare ha et minutt i stekepannen. Da får de en gyllen stekeskorpe og er på sitt aller beste. Servér dem over en salat med avokadokrem og valnøtter!

5min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
1stkspisemoden avokado
1ssrømme
1stksitron (saft og revet skall)
1dæsjsalt
1dæsjpepper
en halvstkChevre Original Haukeli
100ghakkede valnøtter
1posefriseesalat
1stkvårløk
2ssgod olivenolje
8stkkamskjell
1ssmeierismør
Fremgangsmetode
Mos avokadoen med rømmen. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
Bland chevre med valnøtter, salat, vårløk, olivenolje og sitronskall.
Stek kamskjellene i 30 sekunder på hver side i litt olje. Trekk pannen av platen og tilsett smøret.
Server salaten med de lune kamskjellene og pynt med koriander.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆