skrei
Ovnsbakt skrei med spekeskinke og cherrytomater
En super festvri på den flotte skreien, og likevel så enkelt at det kan serveres til hverdags.
12min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
3 ssolje
1 stksitron (saft og skall)
2 stilkerrosmarin
4 stkskreifileter
4 skiverspekeskinke
400 gcherrytomater
1 tspepper
Fremgangsmetode
Forvarm ovnen til 200 grader.
Bland 1 ss olje med sitronsaft, -skall og hakket rosmarin og smør dette på fiskefiletene.
Pakk fisken inn i en skive spekeskinke. Ha resten av oljen i en ildfast form og legg fiskefiletene og cherrytomatene i formen. Kvern pepper over, og bak i ovnen i 10-12 minutter, til fisken er ferdig og tomatene er varme.
Server gjerne med potetmos eller ris.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆