torsk
Fiskepakke på grillen med asiatiske smaker
Lyst på en kjapp og god fiskemiddag? Lag fiskepakke med friske grønnsaker og vidunderlige asiatiske smaker - ferdig på en-to-tre.

15min / 30min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Fiskepakke:
4skivertorskefilet
1buntvårløk
1pkaspargestopper
1stksquash
1klypesalt og pepper
1pottehakket koriander
1stklime (i båter)
Kryddersmør med asiatiske smaker:
100gromtemperert smør
1stkfinhakket rød chili
2cmfinrevet ingefær
2feddfinhakket hvitløk
3stklime (saften)
1pottefinhakket koriander
Fremgangsmetode
Kryddersmør
Bland alle ingrediensene til kryddersmøret og sett det i fryseren eller kjøleskapet.
Fiskepakke
Grovhakk grønnsakene og fordel dem i 4 ark aluminiumsfolie eller i en aluminiumsform.
Krydre fisken med salt og pepper, fordel kryddersmør i pakkene og brett pakkene tett sammen. Krøll gjerne kantene slik at pakkene blir helt tette.
Grill fiskepakkene på indirekte, medium varme til fisken er ferdig, ca. 12-15 minutter. Dryss over frisk koriander og ha i limebåter rett før servering.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆