torsk
Marokkansk torskegryte med couscous
Denne marokkanske gryteretten er basert på friske råvarer. Med norsk torsk på topp blir det en uslåelig kombo som det skal godt gjøres å motstå.

15min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
400 gtorskefilet
en halv tssalt
1 ssolivenolje
2 tsmalt spisskummen
1 tsmalt pepper
2 og en halv dlcouscous
3 og en halv dlvann
400 ghakkede tomater
en halv stksitron
1 stkgrønnsaksbuljongterning
1 håndfullsorte oliven
en halv pottebasilikum
Fremgangsmetode
Skjær torskefileten i biter og gni de inn med salt.
Fres krydderet i en kjele med litt olje. Tilsett couscous, vann, hakkede tomater, sitronsaft og buljong. Rør om og legg fiskebitene på toppen av blandingen når det begynner å koke.
Senk varmen og la gryta småkoke med lokk til fisken er klar, ca. 7 min. Topp med oliven og basilikum.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆