Til hovedinnhold
torsk

Marokkansk torskegryte med couscous

Denne marokkanske gryteretten er basert på friske råvarer. Med norsk torsk på topp blir det en uslåelig kombo som det skal godt gjøres å motstå.

Marrokansk torskegryte med couscous, tomatsaus og oliven servert i hvit form med fersk basilikum på toppen, og små ciabatta ved siden av på en linserviett.

15min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

400gtorskefilet

en halvtssalt

1ssolivenolje

2tsmalt spisskummen

1tsmalt pepper

2 og en halvdlcouscous

3 og en halvdlvann

400ghakkede tomater

en halvstksitron

1stkgrønnsaksbuljongterning

1håndfullsorte oliven

en halvpottebasilikum

Fremgangsmetode

Skjær torskefileten i biter og gni de inn med salt.
Fres krydderet i en kjele med litt olje. Tilsett couscous, vann, hakkede tomater, sitronsaft og buljong. Rør om og legg fiskebitene på toppen av blandingen når det begynner å koke.
Senk varmen og la gryta småkoke med lokk til fisken er klar, ca. 7 min. Topp med oliven og basilikum.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Coop Litt Ditt Logo hvit
Til toppen