torsk
Ovnsbakt torsk med pesto
Pesto og torsk er en uslåelig kombo! Serveres med perfekt kokt pasta for en kjapp og digg middag!

15min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
1pkfrossen torsk gourmet (420 g)
2ssolivenolje
1glasspesto
1pkcherrytomater
200gpasta/båndspagetti
Fremgangsmetode
La torsken tine på benken, gjerne til den er halvtint. Sett ovnen på 200 °C.
Ha 2 ss olivenolje i en ildfast form og legg fiskestykkene utover. Smør over et halv glass med pesto og stek i ovnen i ca. 12 minutter eller til fisken akkurat er  gjennomstekt.
Kok pasta etter anvisning på pakken. Hell av pastavannet, men spar på 1-2 dl av kokevannet.
Del 1 pakke cherrytomater i to og vend inn i den kokte pastaen med resten av pestoen og litt av kokevannet. Spe med mer kokevann om det blir for tørt.
Server pastaen toppet med et stykke ovnsbakt torsk.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆