Torskefilet med couscous og friske råvarer er lett å like
Denne marokkanske gryteretten er basert på friske råvarer. Med norsk torsk på topp blir det en uslåelig kombo som det skal godt gjøres å motstå.
![Marrokansk torskegryte servert med rundstykker](/assets/contentful/b26eki8n3vte/7kYbN1hNzLs3ERpiVYPVpI/80575fb8ddcd9a2a58df113aca810c80/marrokansk.torskegryte.jpg?preset=large&dpr=2&q=75)
15min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
400 gtorskefilet
en halv tssalt
1 ssolivenolje
2 tsmalt spisskummen
1 tsmalt pepper
2 og en halv dlcouscous
3 og en halv dlvann
400 ghakkede tomater
en halv stksitron
1 stkgrønnsaksbuljongterning
1 håndfullsorte oliven
en halv pottebasilikum
Fremgangsmetode
TIPS:
Tips 1 - Couscous inneholder blant annet kalium og magnesium, som begge bidrar til normal muskelfunksjon. Torsk er rik på omega-3, som er bra for hjerte, hjerne og ledd.
Tips 2 - Får du rester til overs er denne retten like nydelig dagen etter, enten til lunsj, eller som restemiddag.
Tips 3 - Ønsker du en mer fiber-rik rett, kan couscous erstattes med samme mengde byggryn.