frukt og grønt
Hjemmelagede løkringer med spicy srirachadip
Hjemmelagede løkringer er knallgodt tilbehør til grillmat! Spesielt med en hjemmelaget spicy dip med sriracha. Løkringene lager du enkelt i airfryeren mens du griller, helt uten frityrkoker!

15min / 15min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Middels
Ingredienser
4 porsjoner
Hjemmelagede løkringer i airfryer:
2 stkstor gul løk
1 dlhvetemel
en halv tssalt
en fjerdedel tspepper
2 stkÄnglamark egg
1 dllettmelk
3 dlgriljermel
Srirachadip:
4 ssekte majones
2 ssketchup
1 tsÄnglamark eplecidereddik
1 tsrevet pepperrot (eller sennep)
en fjerdedel tschilipulver (eller kajennepepper)
en fjerdedel tsrøkt paprikapulver
en fjerdedel tshvitløkspulver
en fjerdedel tsløkpulver
en fjerdedel tssalt
Fremgangsmetode
Hjemmelagede løkringer i airfryer
Skrell løken og skjær i ca. 1 cm tykke ringer. Løsne ringene forsiktig fra hverandre.
Bland mel, salt og pepper i en bolle. Visp sammen egg og melk i en annen bolle, og ha griljermel i en tredje.
Vend hver løkring først i mel, så i eggeblanding og til slutt i griljermel. Press lett så paneringen sitter godt.
Forvarm airfryeren til 190 °C. Legg dem i et jevnt lag i kurven (stek i flere omganger om nødvendig).
Stek i 10–12 min, vend etter halve tiden.
Spicy srirachadip
Rør sammen majones, ketchup, eplecidereddik, revet pepperrot, røkt paprikapulver, hvitløkspulver, løkpulver og salt.
Dekk til, og la gjerne trekke i kjøleskapet noen minutter før servering.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆