Til hovedinnhold
frukt og grønt

Grillet hjertesalat med parmesan

Er det bare oss eller blir nesten alt bedre når man griller det? Hjertesalat er intet unntak og passer perfekt som tilbehør til grillmaten.

Grillet hjertesalat toppet med dressing, parmesan og sitronskall. Servert på lys tallerken.

5min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

2stkhjertesalat

Extra virgin olivenolje

salt og pepper

1stksitron (saften av)

6ssparmesan (revet)

Fremgangsmetode

Del hjertesalatene i to, gni de inn med olje og dryss på salt og pepper.
Grill salatene på direkte varme med snitt- flaten ned til den får en fin, brent crunch.
Hell litt olje og sitronsaft over salaten når den er ferdig, og topp med revet parmesan eller annen vellagret ost.

Tips!

Prøv vår Coop Grill Perfekt hvitløksdressing som topping på grillet hjertesalat!

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit