kål
Hjemmelaget grønnkålchips
Grønnkålchips er SÅ godt! Men visste du at det er superlett å lage det selv?

14min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
250gfrisk grønnkål
2ssExtra virgin olivenolje
6ssparmesan (finrevet)
2sstimian (finhakket, fersk eller tørket)
Fremgangsmetode
Forvarm ovnen til 180 grader varmluft og ta frem stekeplater med bakepapir på.
Fjern stilken på grønnkålen, og del i mindre biter.
Bland olje, parmesan og timian i en bolle. Bland grønnkålen i denne blandingen og legg så bladene utover på bakepapiret.
Stek i 12-14 minutter, ta ut av ovnen, og la grønnkålchipsen avkjøles på stekebrettet til de er kalde.
Tips!
Grønnkålchips kan smaksettes på mange ulike måter. Noen bruker chilisaus og lime, andre lager aromatiske BBQ-kryddermikser, eller bare salt. Her er det bare fantasien som setter grenser.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆