Til hovedinnhold
kål

Nykål med feta og tzatziki

Tilbehøret er halve måltidet, og fersk nykål er perfekt på grillen. Grill den raskt så den fortsatt er litt sprø. Smuldre med feta og dryss ristede solsikkekjerner på toppen.

Nykål med feta og tzatziki på en gul tallerken oppå en blå serviett. Dette er foran en gul skål med tzatziki og en gul tallerken med kål.

10min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Grillet nykål:

1stkCoop Grill Perfekt Nykål

1ssolje (til pensling)

1klypesalt

1klypepepper

Topping:

1pkfetaost (smuldret)

2sssolsikkekjerner (ristede)

1begerCoop tzatziki

1klypesalt

1klypepepper

Til servering:

1buntfriske urter

Fremgangsmetode

Del nykålen i fire båter, pensle med olje og grill i 3–4 min per side til den får farge, men fortsatt har litt tyggemotstand.
Topp nykålen med tzatziki, feta, ristede solsikkekjerner og masse friske urter.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Coop Litt Ditt Logo hvit
Til toppen