Til hovedinnhold
kål

Spicy kålhode

Lag retten som en middag alene eller server den som et sunt og smakfullt tilbehør.

Spicy kålhode dandert på en lys tallerken.

15min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

2 porsjoner

en halvstkkålhode

2feddhvitløk

2stkvårløk

4sssoyasaus

1tsChiliflakes

2ssbrunt sukker

1stklime

1ssolivenolje

1sssesamfrø

Fremgangsmetode

Kutt kålhodet i fire like store biter, og varm opp olje i en stekepanne. Stek kålen på alle sider til den har fått farge, ca.2 minutter på hver side.
Hell over ca. 1 dl vann, og ha på lokk. La kålen dampe på medium varme i ca. 8 minutter.
Finhakk hvitløksfedd og vårløk, og stek kjapt i en stekepanne. Dryss over chilliflakes, soyasaus og brunt sukker. Smak til med limesaft.
Anrett kålen på en tallerken og hell over chili-sausen og sesamfrø. Dig in!

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit