Stekt hodekål med hjemmelaget yoghurtdressing
Hodekål trenger ikke å være kjedelig! Stek den i panna med smør, så blir den både mør og sprø. Servérer du i tillegg en frisk hjemmelaget yoghurtdressing med hvitløk, og topper med chili crisp får du en skikkelig smakfull rett som passer både som forrett, vegetarmiddag og tilbehør til kjøtt eller kylling.
14min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Stekt hodekål:
1 stkhodekål (medium)
3 sssmør
1 klypesalt og pepper (smak til)
1 dlvann
Yoghurtdressing:
1 dlgresk yoghurt
en halv stkCoop rødløk (finhakket)
2 sssitronsaft
1 feddCoop hvitløk (finhakket)
1 håndfullpersille (finhakket)
en halv tssalt (smak til)
Topping:
1 håndfullkoriander (finhakket)
2 sschili crisp
Fremgangsmetode
Stekt hodekål
Yoghurtdressing
Denne oppskriften er laget i samarbeid med Warunee.
Warunee Bolstad er en velkjent influencer basert i Oslo, primært anerkjent for sitt kulinariske og kreative innhold.
Hun driver den populære sosiale medieprofilen NamfonFoods, hvor hun deler deilige asiatiske oppskrifter, ofte med en skandinavisk vri.
Coop har signert grøntløftet
Coop har forpliktet seg til å hjelpe våre kunder med å fylle handlekurvene med mer frukt og grønt! Dette innebærer blant annet å gjøre det enklere for deg å velge litt mer grønt, og tilby gode, sunne og inspirerende alternativer.