frukt og grønt
Kremet ertestuing
Ertestuing kan lages av både frosne, tørkede og hermetiske erter. I denne oppskriften har vi brukt frosne erter, de gir en frisk og fin farge.

10min / 5min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
2pkfrosne erter
2dlvann
2dlmatfløte
1sssmør
en halvtssalt
en halvtskvernet pepper
Fremgangsmetode
Kok opp vann, tilsett ertene og la de få et raskt oppkok til de er blitt møre. Ca. 3 minutter.
Sil av vannet og mos ertene med en stavmikser eller foodprocessor så de blir til en grov puré.
Bland inn matfløte og smak til med smør, salt og kvernet pepper.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆