Til hovedinnhold
frukt og grønt

Ovnsbakte piccolotomater med hel hvitløk

Har du prøvd å grille søte, små tomater med hel hvitløk? Smaken blir enda mer sødmefull og intens etter en runde i ovnen, eller på grillen, og sammen med en god saus er det egentlig alt du trenger til en saftig, grillet entrecôte eller T-bone steak.

Ovnsbakte piccolotomater og hel hvitløk delt i to, toppet med fersk rosmarin og servert i svart ildfast form. Ved siden av er en ildfast form med grillet t-beinstek.

15min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

4 porsjoner

2pkSmak* Piccolotomater

3ssolivenolje

1klypesalt og pepper

1stkhvitløk (hel)

2stilkerfrisk timian

Fremgangsmetode

Legg tomatene med stilken på i en ildfast form.
Hell over olivenolje, og krydre med salt og pepper. Del hvitløken i to på tvers og legg den i formen sammen med timian.
Bak tomatene ved 180 °C midt i ovnen i ca. 15 minutter til de trekker seg litt sammen.

Tips!

Du kan godt legge dem på grillen i stedet. Pakk dem i aluminiumsfolie og grill dem på middels høy varme i 10 minutter.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Coop Litt Ditt Logo hvit
Til toppen