Til hovedinnhold
bær

Physalis og jordbær i sjokolade

Physalis er mye brukt som kakepynt og til ostefatet, men det er ingen grunn til at bruken skal stoppe der. Dypp gjerne det syrlig-søte bæret i sjokolade. Nam!

Physalis og jordbær dyppet i sjokolade.

20min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

12 porsjoner

100gmørk sjokolade

en halvkurvferske jordbær

1kurvphysalis

Fremgangsmetode

Smelt sjokoladen over vannbad.
Dypp hele jordbær og physalis i sjokoladen og sett dem på et brett med bakepapir.
Sett brettet i kjøleskapet til sjokoladen har stivnet. Server.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit