bær
Physalis og jordbær i sjokolade
Physalis er mye brukt som kakepynt og til ostefatet, men det er ingen grunn til at bruken skal stoppe der. Dypp gjerne det syrlig-søte bæret i sjokolade. Nam!
![Physalis og jordbær dyppet i sjokolade.](/assets/contentful/b26eki8n3vte/NYK3IdtJHbljmnt7ml3jN/6f90985510f8e71d1014b3f90c6f7262/psysalis-i-sjokolade.jpg?preset=medium&dpr=2&q=75)
20min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
12 porsjoner
100 gmørk sjokolade
en halv kurvferske jordbær
1 kurvphysalis
Fremgangsmetode
Smelt sjokoladen over vannbad.
Dypp hele jordbær og physalis i sjokoladen og sett dem på et brett med bakepapir.
Sett brettet i kjøleskapet til sjokoladen har stivnet. Server.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆