potet
Bakepoteter med bacon og urtedressing
Bakte poteter er noe av det beste som finns til grillmaten. De trenger bare litt tid på grillen. Topp dem med sprøstekt bacon og masse revet ost.

1t / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Bakepoteter med ost og bacon:
2 pkCoop Grill Perfekt Bakepotet
2 sssmør
100 grevet ost
1 pksprøstekt bacon (grovhakket)
2 stkvårløk (finsnittet)
Grillet brokkolini:
1 pkbrokkolini (renset og kuttet av enden)
1 ssolivenolje
en halv stksitron (revet skall og saft)
1 klypesalt
1 stkpepper
Aioli med urter:
2 ssCoop Grill Perfekt Aioli
1 ssfinhakket persille
1 ssfinhakket gressløk
Salat:
en halv pkcrispisalat (revet)
en halv stkagurk (i tynne skiver)
2 stktomater (i båter)
2 ssCoop Rømmedressing
Fremgangsmetode
Grill bakepotetene som anvist på pakken. Skjær et kryss i toppen og åpne forsiktig.
Fyll potetene med en klatt smør, revet ost og sprøstekt bacon. Topp med vårløk rett før servering.
Vend brokkolini i olivenolje, sitronsaft- og skall. Grill i 2–3 min til de er møre. Krydre med salt og pepper.
Rør sammen aioli med persille og gressløk.
Vend sammen crispisalat, agurk og tomater.
Server potetene med grillet brokkolini, aioli og salat med rømmedressing.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆