Til hovedinnhold
potet

Delikatessepoteter med sennep, honning og dill

Ute etter et spennende tilbehør til årets lutefisk, som er enkelt å lage men smaker imponerende mye? Smak* Delikatessepoteter er små delikate poteter med fint skall som er nydelig til julemat - spesielt med smakene av sennep, honning og dill.

Delikatessepoteter med sennep, honning og dill servert i svart bolle på rød-og hvitrutete kjøkkenhåndkle. Liten skål med sennep ved siden av.

10min / 20min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

2poserSmak* Delikatessepoteter

4ssSmak* Olivenolje

3ssgrov sennep

1sssterk sennep

1ssflytende honning

1sssitronsaft

1håndfullfrisk dill

1klypesalt

1klypenykvernet pepper

Fremgangsmetode

Skyll potetene, del hver potet i to og legg i en kjele med kaldt vann.
Kok opp, og la koke i ca. 10 minutter til potetene er møre.
Hell av vannet, og la potetene dampe godt av seg.
Visp sammen olivenolje, grov sennep, sterk sennep, flytende honning og sitronsaft. Smak til med salt og pepper, og justér eventuelt med mer honning og sitron.
Vend potetene i dressingen og servér lune til julematen.

Tips!

Disse potetene er like gode til middag på juleaften, som til julebrunsjen. Serverer du potetene til kjøtt anbefaler vi å bytte ut frisk dill med frisk bladpersille.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit
Til toppen