Til hovedinnhold
rotgrønnsaker

Gulrotfries med parmesan

Hvem sier at fries må lages av poteter? De kan like gjerne være laget av gulrøtter spør du oss!

Gulrotfries med parmesan og ferske urter, servert på svart stekebrett med bakepapir. Brettet står på lyst trebord og det er to små skåler med salt og pepper ved siden av.

40min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

400ggulrøtter

4ssolivenolje

4ssbrødsmuler

4ssrevet parmesan

1klypesalt

1klypepepper

Fremgangsmetode

Varm opp stekeovnen til 180 grader varmluft.
Skrell og del gulrøttene i to på tvers midt på. Del dem deretter i tynne staver.
Ha gulrotstavene i en bolle, og vend inn olivenolje, parmesan, brødsmuler, salt og pepper.
Ha gulrotstavene på et stekebrett med bakepapir, og stek dem i 30-40 minutter. Vend på dem underveis.
Strø gjerne litt ferske urter over ved servering.

Tips!

Gulrotfriesene kan også lages i en airfryer. Tiden kan da halveres.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Bli medlem

Som medlem i Coop får du unike medlemsfordeler som kan spare deg for tusenvis av kroner. Bli medlem for å få penger tilbake hver gang du handler!
Meld deg inn
Coop Litt Ditt Logo hvit