Sriracha- og honningglaserte gulrøtter med tahini yoghurtdip
Ovnsbakte snackgulrøtter er både enkle å lage og utrolig smakfulle. Dette er en litt krydret og søt versjon, som er perfekte til å snacke på når du er sulten, men også fantastiske som tilbehør til middag.
35min / 30min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
3 porsjoner
Dette trenger du:
250 gsnackgulrøtter
Marinade:
1 sssriracha
1 ssCoop olivenolje
1 og en halv sshonning
1 tsspisskumin
1 tspaprikakrydder
en halv tshvitløkspulver
en halv tsmalt koriander (valgfritt)
1 tssitronsaft
1 klypesalt og pepper
Tahini yoghurtdip:
200 ggresk yoghurt
2 sstahinipasta
2 sssitronsaft
1 feddhvitløk (finhakket)
Fremgangsmetode
Denne oppskriften er laget i samarbeid med Warunee.
Warunee Bolstad er en velkjent influencer basert i Oslo, primært anerkjent for sitt kulinariske og kreative innhold.
Hun driver den populære sosiale medieprofilen NamfonFoods, hvor hun deler deilige asiatiske oppskrifter, ofte med en skandinavisk vri.
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆Coop har signert grøntløftet
Coop har forpliktet seg til å hjelpe våre kunder med å fylle handlekurvene med mer frukt og grønt! Dette innebærer blant annet å gjøre det enklere for deg å velge litt mer grønt, og tilby gode, sunne og inspirerende alternativer.